JESTEŚ TUTAJ » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 27-12-2018
Szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jolana
  • Data napisania recenzji: 11-12-2018
Rzetelny sprzedawca,otrzymalam produkty zgodnie z zamowieniem,pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania recenzji: 06-12-2018
Wszystkie aspekty związane z obsługą klienta oraz jakość towaru są na najwyższym poziomie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 10-11-2018
Zaufania i dobra strona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARCIN
  • Data napisania recenzji: 17-10-2018
Szybka i solidna obsługa. Sklep godny polecenia. Jeśli chodzi o sprzęt to lepszy niż te tanie podróbki .Polecam !!!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartłomiej
  • Data napisania recenzji: 13-07-2018
Szybki kontakt, sprawna przesyłka, wszystko ok. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 30-03-2018
Polecam serdecznie ☺
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania recenzji: 22-03-2018
super sprzedawca
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BARBARA
  • Data napisania recenzji: 11-03-2018
Polecam, na pewno jeszcze zrobię zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 11-03-2018
Szybka i konkretna realizacja zamówienia !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ania
  • Data napisania recenzji: 26-02-2018
Polecam serdecznie :-) solidna firma, szybki kontakt, błyskawiczna wysyłka. Zapewne jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
szybko i sprawnie pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 31-01-2018
Szybko, zgodnie z zamówieniem, bez żadnych komplikacji. Jednym słowem.....profesjonalnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 13-01-2018
Dobra jakość produktu w rozsądnej cenie, błyskawiczna przesyłka, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 29-12-2017
Szybko sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie. Dziękuję i pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 12-12-2017
Błyskawiczna przesyłka! Towar oryginalny, wszystko zgodnie z informacją podaną na stronie internetowej Sprzedawcy. Kontakt email i telefoniczny. Sprzedawca, sklep na wysokim poziomie. Zakupione przedmioty przerosły moje oczekiwania. Polecam wszystkim! Gwarantowana satysfakcja .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 05-12-2017
Wszystko git!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 31-10-2017
polecam towar zgodnie z zamówieniem sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 20-10-2017
Książkę dostałam natychmiast, super cena. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 23-08-2017
POLECAM !!!! Szybko, atrakcyjna cena
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maja
  • Data napisania recenzji: 18-07-2017
Polecam, każdy zakupiony tu produkt to najwyższa półka, dostępny zawsze od ręki! Wysyłka błyskawiczna! Rewelacja!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adriana
  • Data napisania recenzji: 17-06-2017
Super, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 21-04-2017
Transakcja przeprowadzona rewelacyjnie.W pełni profesjonalna.Miła i błyskawiczna obsługa.Z pełną odpowiedzialnością sklep polecam wszystkim klientom.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alex
  • Data napisania recenzji: 04-04-2017
Wszystko bardzo sprawnie, fachowa obsługa!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 28-01-2017
Sklep godny polecenia!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciek
  • Data napisania recenzji: 08-01-2017
Jestem zadowolony z zakupu i obsługi zamówienia. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 20-12-2016
Wszystko bardzo sprawnie i profesjonalnie. Towar w 100% zgodny z opisem na stronie www.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina_G
  • Data napisania recenzji: 18-12-2016
Bardzo polecam - błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 14-12-2016
Bardzo polecam. Fantastyczny kontakt, błyskawiczna dostawa. Aż chce się kupować produkty w tym sklepie z dużą przyjemnością.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie